Over

Louw is een ‘Senior Agile Test Engineer’ met redelijk wat ICT kennis en ervaring. Door zijn brede interesse in de ICT heeft hij de opleidingen ICT-Beheerder (MBO) en Business IT & Management (HBO) gevolgd en behaald. Gedurende de opleiding Business IT & Management heeft Louw veel variërende vakken gehad en projecten uitgevoerd, hierdoor heeft Louw kennis en ervaring opgedaan met verschillende script- en programmeertalen (HTML, PHP, C# en Java), methodieken (ISO20000, PRINCE2, Agile/Scrum), bedrijfsprocessen en ethiek.

Bij Sogeti heeft Louw de basisopleiding Test Engineer gevolgd. Tijdens deze periode heeft hij de specialisatieopleiding Testen volgens TMap NEXT® gevolgd. Hij heeft deze specialisatieopleiding afgesloten met het behalen van het certificaat TMap NEXT® Test Engineer. Daarnaast heeft Louw kennis en/of ervaring opgedaan van Model Based Services, Security Testing, LEAN, Agile, HP ALM, Selenium, Tosca en SoapUI.

Momenteel heeft Louw veel interesse in security. Zowel op het web als op apparaten. Hij volgt momenteel een security training bij Sogeti waarbij de verschillende onderwerpen op CertifiedSecure.org en de EnigmaGroup.org voorbij komen. In zijn eigen tijd volgt Louw verschillende experts en bedrijven op Twitter om up-to-date te zijn van de laatste ontwikkelingen op ICT en security gebied.

 

Twitter Louw Post   LinkedIn Louw Post