Korte informatie

Roepnaam Louw
Achternaam Post
Geboortejaar 1991
Woonplaats Urk

Genoten opleidingen

2003 – 2007 VMBO-TL, Berechja College, Urk
2007 – 2011 ICT-Beheerder, Deltion College, Zwolle
2011 – 2014 Business IT & Management, Hogeschool Windesheim, Zwolle

Werkervaring

2015 – heden KPN
Branche: Telecommunicatie
Functie: Agile Tester
2014 – heden Sogeti Nederland
Branche: ICT Dienstverlening
Functie: Testspecialist

Introductie

Hoi, ik ben Louw, 26 jaar, geboren ‘op’ Urk en woon daar op het moment nog steeds. In mijn vrije tijd speel ik graag met enige regelmaat verschillende games, ook ben ik graag hardware matig bezig met mijn computer en probeer ik ook regelmatig nieuwe versies (slow lane) van Windows en verschillende software, naast dat doe ik ook regelmatig mee aan beta’s van verschillende games. Daarnaast volg ik ook verschillende series en kijk ik met enige regelmaat graag een film. Naast dit alles wil ik ook graag het reizen oppakken, met een grote interesse in Aziatische landen. Fotografie en filmen tijdens het reizen is mijn grootste interesse. Het fotograferen en filmen doe ik momenteel met mijn OnePlus 3 en Yi Action Cam.

Van jongs af aan heb ik een grote affiniteit naar IT en ik heb daarom ook twee IT gerelateerde opleidingen gedaan. De eerste opleiding was ICT-Beheerder op het Deltion College te Zwolle. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om nog verder te gaan in de IT en heb ik gekozen voor de opleiding Business IT & Management op het Windesheim te Zwolle. Door mijn brede interesse in IT heb ik ook nooit de keuze gemaakt een specialiteit te kiezen (zoals een bepaalde programmeer taal). De twee gevolgde opleidingen heb ik gekozen door de brede dekking die zij hebben. De twee opleidingen bevatte vakken zoals: PHP, Databases, Java, C#, bedrijfsprocessen, Ondernemen, Windows Server, Active Directory, Linux Server, ITIL, Prince2, etc.

Op het moment werk ik als Testspecialist bij Sogeti Nederland. Binnen Sogeti volg ik constant verschillende trainingen om mijn kennis en soft skills te laten blijven groeien. Ik ben ingezet als Agile tester bij KPN te Amersfoort waar ik als integratie tester updates en wijzigingen op het iTV platform test.

In mijn eigen tijd wil ik graag C#, Java en Ethical Hacking oppakken. Voor deze onderwerpen heb ik cursussen aangeschaft op Udemy.com en deze wil ik langzamerhand doorlopen. Mijn hoogste prioriteit is nu C#, met daarnaast Ethical Hacking.